Objectbeveiliging

Werkgevers hechten veel waarde aan de veiligheid ten behoeve van medewerkers, gasten, gebouwen en omliggende terreinen. Professioneel toezicht is een toegevoegde waarde, zowel binnen als buiten kantoor uren.

In de nacht lopen organisaties het risico op vandalisme, inbraak en diefstal. Overdag zijn er daarnaast ook uitdagingen op het gebied van veiligheid, zoals toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen. Daarnaast is de objectbeveiliger een gastheer die klantvriendelijk is en tegelijktijdig veiligheidsbewust opereert.

Onze objectbeveiligers zijn voorzien van een herkenbaar uniform en voeren beveiligingswerkzaamheden uit door preventief aanwezig te zijn. De nadruk ligt hierbij op het tegengaan van ongecontroleerde in- en uitgaande personen en/of goederen. De objectbeveiliger voert controle, openings-, brand-, en sluitrondes uit.  Eventueel kan de objectbeveiliger ondersteunde taken uitvoeren, zoals logistieke taken, receptie- en telefoontaken en administratieve handelingen. 

 

© 2015 - 2024 BSS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel